Stamcellsoperationer med PRP

Ur psykologisk synvinkel är sjukdomen komplex då den drabbade kan vara ett barn såväl som en äldre person. Det går inte att generalisera att äldre personer kan ta detta på ett bättre sätt en barn, för så är det inte. En äldre person har kanske lättare att hantera hårsjukdomen  men mår precis lika dåligt. Därför är det så oerhört viktigt att behandlingar som A-PRP blir utvecklade så att de fullt ut fungerar. Min uppfattning är att 25 procent av alla de som drabbats av alopecia areata skulle kunna bli symtomfria och detta skulle verkligen kunna glädja många enskilda och deras säkert hårt prövade familjer. A-PRP är dessutom godkänt av amerikanska läkemedelsverket FDA och man behöver inte ens söka tillstånd för det då de bedömer riskerna så låga. Det handlar möjligen om en inflammation där nålen stuckits in vilket om det mot förmodan skulle uppträda så fixar lite antibiotia detta på nolltid. Som sagt – vi är många som hoppas att A-PRP blir framtidens lösning på håravfall och andra sjukdomar.

Comments are closed.